Dansatoare Striptease Feminin Petrecere Privata

 

dansatoare petrecere, dansatoare petreceri, dansatoare petrecere privata, dansatoare majorat, dansatoare aniversare, dansatoare cadou, dansatoare surpriza, dansatoare, dansatoare profesionista, dansatoare profesioniste, dansatoare petreceri, dansatoare evenimente, dansatoare petrecerea burlacilor, dansatoare petrecere burlaci, dansatoare petreceri burlaci, dansatoare striptease feminin, stripteuze, stripteuza, candy girls, dans privat, show striptease feminin, striptease feminin, animatoare

DANSATOARE STRIPTEASE FEMININ | CANDY GIRLS


Cu siguranta v-ati gandit o data... sau de mai multe ori... “cum ar fi?” Cum ar fi sa beneficiati de serviciile unei stripteuze? Cum ar fi sa o inchiriati doar pentru dumneavoastra si prietenii dumneavoastra? Ei bine... acum este posibil!
Va e teama de privirile plictisite ale prietenilor dumneavoastra? De linistea mormantala si de momentele stanjenitoare in care nimeni nu face nimic? Nu-i nimic! Noi va asiguram ca alegerea unui stripteuze va va garanta succesul unui eveniment cu adevarat memorabil dedicat celor dragi! Aparitia unei stripteuze profesioniste ca si surpriza pentru invitati, show-ul de striptease feminin extrem de captivant si plin de aluzii incitante, momentele incredibil de amuzante, fac din acest serviciu artistic alegerea perfecta cand vine vorba de o petrecere cu adevarat memorabila!
Fie ca doriti sa rezervati o stripteuza profesionista pentru petrecerea burlacilor, pentru aniversare (la orice varsta - peste 18 ani), pentru o petrecere corporate sau pur si simplu o petrecere-surpriza, pentru nunta sau petrecerea de Craciun, Candy Girls va stau la dispozitie pentru organizarea unui eveniment remarcabil. Asa ca daca va doriti ca petrecerea pe care o organizati sa fie unul dintre cele mai tari momente din viata dumneavoastra si a celor dragi, nu mai stati pe ganduri si apelati cu incredere la Candy Girls!
Stripteuzele Candy Girls sunt pregatite sa vina la petrecerea dumneavoastra si sa electrizeze atmosfera, show-urile de striptease feminin fiind special concepute astfel incat fiecare participant sa obtina exact cat isi doreste de la stripteuza (si nu mai mult), iar discretia si profesionalismul nostru ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune trupe din România, specializata in servicii de striptease feminin.
Show-urile pot fi sustinute cu una sau mai multe stripteuze profesionistie Programul artistic dureaza undeva la 30 de minute in mod standard si include un show solo tematic, un show interactiv cu sarbatoritul/viitorul mire si un show interactiv cu ceilalti invitati care doresc sa participe. Show-ul artistic tematic include muzica (stick usb) si costume originale in tema artistica. Mentionam ca atat show-ul tematic propriu-zis cat si interactiunea artistica pot fi stabilite in prealabil, in functie de preferintele dumneavoastra si ale invitatilor de la eveniment (mai explicit sau mai cenzurat | rezervat). Programul artistic se poate adapta cu succes la orice tip de eveniment, locatie, scena sau public. Acesta se poate presta atat pe scena (restaurant, club, pub, separeu, masa etc.), cat si privat (apartament, hotel, limuzina etc.) Stripteuzele Candy Girls sunt disponibile si pentru servicii de animatie in cluburi sau la alte tipuri de evenimente. Serviciile Candy Girls va stau la dispozitie non-stop, insa pentru a va asigura de disponibilitatea stripteuzelor, rezervati din timp o stripteuza profesionista. Mentionam ca Stripteuzele se rezerva strict pentru programul artistic de striptease feminin si nu presteaza nici un alt tip de serviciu. Rezervarea trebuie facuta de o persoana cu varsta peste 18 ani. De asemenea ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. 
Detalii si rezervari pe www.gold-event.ro | www.striptease-feminin.ro | www.trupa-dans.ro

Postări populare